top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Barn och djur


Visst är det något speciellt med barn och djur...

Adrian hämtar här Blixten för nu ska han borstas och fixas ordning och sen ska vi ut på tur

Ann-Britt och Vera följer med bakefter. Blixten var pigg och det blev en liten runda i skritt och trav...Blixten får ha munkorgen på för att förhindra gräsätande...mycket fint gräs längs vägkanten ...mycket inbjudande för liten sugen ponny.

Här är Ann-Britt och Adrian ute på en åktur...Ann-Britt i väst och hjälm för första gången i sitt liv fick en fin tur ihop med Adrian...

Adrian gillar att leka med hundarna och gillar att träna med dem...och hundarna är alltid med på noterna...kan det vara för att de får godis om de är duktiga?

Det är i alla fall underbart att stå på avstånd och studera när han leker och jobbar med dem...och de lyssnar på...sitt...stanna kvar...hit...mm ..Härligt!

Vera vill gärna pussas, kramas och gosa med hundarna....Chili kan ibland tycka det är lite jobbigt men ställer upp på lite gos tills hon tröttnar själv och går ifrån.

Lussan är mer tålmodig och hon söker sig även själv till Vera...jag tror att båda uppskattar varandras sällskap

Lussan vill också vara med och det känns tryggt att hon är med när vi läser den LÄSKIGA Spökboken

Väldigt bra att få hjälp med hundarna när man är ute på äventyr

Kram på dig Lussan

Adrian och Chili

Lilla Selma bjuder Lussan på godsaker och Lussan säger inte nej

Nu ska vi gå och titta på korna. Adrian har bra koll på hundarna under promenaden

Jag måste bara känna lite på din nos Lussan

Jättespännande var det också att hjälpa till med spår. När vi la spåret så gjorde vi så att Adrian drog klöven, jag blodade och Otto snitslade.

När det var dags att gå spåret...det var Lussans första dygnsspår som hon klarade galant.... fick Adrian hålla linan och jag förstärkte bara lite bakom ifall det skulle gå för fort och Otto gick sist och tog bort snitslarna.

Adrian var stolt över att klara Lussan i arbete och stolt över Lussan som hittade klöven. Jätteroligt!

Vi gjorde likadant när vi la spåret till Chili,ett spår som gick över väldigt svår terräng och när vi kom till slutet av spåret såg vi att det låg väldigt nära spårstarten så det var spännande att se om hon skulle klara det.

Inga problem sa Chili som hittade utan problem och Adrian var duktig som hängde med uppför och nerför branter och genom diverse snårigheter.

Adrian med Lussan

När vi var på Jamtli hjälpte också Edit till med hundarna och här har hon hand om Chili. Mamma Linda har tagit fotot.


81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page