top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Valparna 4 veckor


Valparna har idag blivit 4 veckor och vill absolut inte vara instängda längre. Fronten till valplådan har tagits bort då de nu ändå klarade att klättra över kanten. De har nu fått större yta att röra sig på och de har även varit ute i köket på upptäcksfärd.

De busar alltmer med varandra och även med leksakerna lite grann. Inte lätt med foton då de hela tiden rör sig och korten därav blir suddiga...när de sover är de i alla fall stilla (nästan!!) och här kommer lite sovkort. Härliga sovstilar!!

Sover gott...totalt avslappade

De kan även ta sig ut genom grinden. Här är 5 som längtar ut men...var är den 6:e valpen...jo det är hane 3 som är en riktig utbrytarkung och kom över kanten först.

Många är det som vill komma och hälsa på de små underverken! Idag har vi haft besök av Jonas kusin Nina med barnen Silje och Noel och valparna har fått sig ordentligt med mys

Även Blixten fick lite ompyssling vilket han uppskattade

Sen tog Silje honom på en tur uti skogen....

...och fortsatte sen med lite hoppning på ridbanan. Såå duktiga de var båda två. Så nyttigt för Blixten med en duktig ryttare på ryggen. Han protesterade lite först då han nog tyckte att Silje krävde lite mycket av honom men var sen så nöjd, så nöjd och jobbade på riktigt bra!


242 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page