top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Valparna 2 veckor idag


Ja nu har 2 veckor gått sen Chili fick sina sex små telningar och visst vore det väl dags att ge dem några namn men...vi funderar och funderar och har ännu inte kommit på något som vi båda gillar. 

Då valparna öppnat sina ögon så hade jag planer på att sätta in lite vakenkort men...det var inte lätt att få till sådana så ni får hålla till godo med dessa. 

Hane1

Tik 1

Hane 2

Tik 2

Hane 3

Hane 4

Chili sköter fortfarande om dem väldigt bra men har nu ro att lämna dem lite mer. Ilar dock in till dem då de börjar pipa och låta. 

Valparna har som sagt öppnat ögonen och blir allt stadigare i sina ben. 

Står och går en hel del på alla fyra...även om gången är lite vinglig. 

Mycket tvätt blir det och vad händer då... Jo tvättmaskinen lägger av... Nu,!!!! Vem har tid att ut och handla tvättmaskin nu? Jag har jobbat ikväll och Otto har lagt sin själ i felsökning och...Och maskinen funkar nu... Hoppas inte det är tillfälligt. 

I morgon bär det iväg till stan för att handla lite inför jul och då blir det också en sväng till apoteket för att handla avmaskning. 

För övrigt har det varit en del pyssel inför jul denna vecka. Jag har pyntat lite, bäddat och fixat i stora huset på gården där julen ska firas. Idag har hundarna och jag varit på promenad och sett ut granen som Otto förhoppningsvis hämtar in i morgon. 

Hästarna har mest fått aktivering i form av promenader men i morgon ska jag försöka få till en tur på hästryggen. Då ökar vi på 5 minuter på skritt/promenad tiden och är då uppe i 50minuter!


182 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page