top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Valparna 4 dagar, Julias disputation


Valparna är nu 4 dagar och det börjar kännas lugnare här hemma.

Chili har haft svårt att lämna valparna för att äta, dricka eller ge sig ut på promenad. Hon pysslar om dem på bästa sätt. Jag har varit lite orolig för hennes feber men hon har varit pigg och glad hela tiden, svansen i topp och fart på promenaderna.

Valparna gick ner i vikt de två första dygnen och jag blev utom mig av oro. Varit i kontakt med djursjukhuset flera gånger om både feber och viktnedgång. Enligt djursjukhuset kan mjölken ha svårt att rinna till bl.a. pga medicinerna Chili fick där. Inget att oroa sig för, men att stödfodra lite är inte fel, vilket jag gjorde ett dygn och viktkurvan pekade genast uppåt.

Mycket har man att oroa sig för...svårt att känna sig lugn.

Då jag glömde publicera inlägget igår blir det en fortsättning från idag då jag tänkte försöka få in lite foton på valparna. Jag tycker de är väldigt svåra att fota då de har svårt att ligga stilla. Det gör de ju bara när de sover men då ligger de i en klump...svårt att se vem som är vem.

Hane 1

Hane 1

Hane 1 hälsar på Milla

Tik 1

Tik 1

Hane 2

Tik 2

Hane 3

Hane 3

Hane 4

Nu till något annat...något stort som hänt denna vecka är att sonhustrun Julia disputerat. Tyvärr kunde ju inte jag vara med men Otto var till Stockholm och bevittnade det hela. Opponenten var en professor från USA. Efter att kommittén haft sitt möte kom de och meddelade resultatet... Julia blev godkänd! Det firades på kvällen med festligheter på en lokal på Skansen.

Julia kan nu titulera sig Doktor, en otrolig bedrift av Julia som dessutom är småbarnsmor, minstingen Vera föddes för endast 2, 5 månad sen.

Julia t.v. försvarar sitt arbete

Julias avhandling

Julias avhandling


251 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page