top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Premiär på simmet

Nu är Märta ensam valp här hemma, tomt och konstigt är det.

Igår var det dags för Märta bekanta sig med simmet.

Första gången på platsen gäller det bara att vänja sig med miljön. Vi avvaktar med simningen till kanske nästa gång, men man kan ju känna lite på vattnet i alla fall.

Chili som inte simmat på länge var först ut i vattnet, men själv tyckte hon det var ganska onödigt. Hon hade ingen som helst lust att gå i bassängen.

Men i kom hon och väl i bassängen var det inga problem .


Sen var det Lussans tur . Hon har ju redan hunnit med flera gånger under hösten. Här börjar vi med att duscha Lussan innan flytvästen sätts på.

Alla valpar har fått bada inför flytten till sina nya ägare men Otto tyckte vi skulle vänta lite med Märta...ifall Chili skulle förknippa bad med flytt.

Nu passade vi på när vi var på simmet....inte jätteskönt tyckte Märta men skötte sig bra.


Man blir inte jätteglad över såna konstiga aktiviteter. Nu fick Märta också bekanta sig med fönen. Ljudet var ingen fara, hon gick fram till Chili då jag fönade henne. Men , att själv bli fönad var inte roligt alls...fast det blev bara en kort stund...det var ju första gången och hon kommer säkert att vänja sig så småningom.


För övrigt funkar det väldigt bra med hundarna här hemma. Lussan tar nu emot Märta allt mer och de ligger även och myser tillsammans i biabeden..


På förmiddagarna har Otto gått långsväng med Chili och Lussan och då har jag haft egentid med Märta . Jättenyttigt med egentid utan att de andra hundarna är med. Vi tränar lite och vi strosar i skogen.


Nu närmar vi oss jul och ett nytt år är i antågande.

Ett nytt år som vi hoppas ska bjuda på mer umgänge än vad 2020 gjort.

Jag har i alla fall nya kalendrar som jag hoppas få fylla med många roligheter, inte bara jobb.


En jättefin kompiskalender med många fina bilder på kända fina hundar, sammanställd av Karina.


Valpkalendern med många söta valpar. Kalendern sammanställd av Lina och AnnCatrin


Min fickkalender som jag själv sammansatt.

Den är fylld av många fina bilder på de älskade barnbarnen Vera och Adrian och bilder på våra kära djur.32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page