top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Förkylningstider med småfolk i huset mm


Första helgen i mars var Jonas och Julia med barnen här. Vi var barnvakt fredag kväll då Jonas och Julia var ute och åt "på egen hand". Veras stövlar och Ottos stövlar...en viss skillnad i storlek!

Vera hade varit sjuk under veckan och vet precis hur tempen ska tas

Man får inte glömma smulorna på bordet...de kan också smaka gott!

Adrian ställer alltid upp när man ska göra något där fyrhjulingen behövs!

Hela familjen ute på skogspromenad. Adrian springer och leker mycket med hundarna vilket de uppskattar stort!

På lördageftermiddagen åkte Jonas och Julia till stan för att uppsöka VR-stugan och sen en fika på stan...en födelsedagspresent till Jonas som nu skulle testas.

Adrian och jag tog då och fixade till Blixten och spände honom för vagnen och sen blev det åka av...Blixten ville helst springa hela tiden. Skrittväxeln fanns liksom inte. Vi hade i alla fall jättekul allihop! Så kul! Och Adrian kunde styra själv, även i serpentinerna!

Senare på dagen åkte familjen hem till Gnesta igen men redan på måndagen kom Adrian tillbaka då det nu var hans tur att bli sjuk och fick då vara hemma från förskolan några dagar.

Man har allti bra hjälp med eldningen när Adrian är här!

Leka kan man faktiskt orka med, även om man är sjuk

Adrian räknar Chilis bröstvårtor...bra att veta hur många det är ifall chili ska ha fler valpar!

I lördags hade jag bjudit in till dragträning och packade in bilen med mängder av selar, skaklar, dubbla sennenvagnar, koner , tunnel mm och hade förstås förhoppning på att några intresserade skulle komma. Men ack nej...framöver kommer nog folk få anmäla om de tänker komma för...om ingen kommer så behöver jag inte ta med mer saker än till mig. Känns lite trist att släpa på mycket grejer när det ändå inte kommer någon. Kan inte fatta att man inte vill prova på drag när man har chansen och utrustning finns att låna.

Det här med drag bygger ju på rasens ursprung och det är så himla kul. Man har svårt att förstå att andra inte vill prova det som man själv tycker är så kul!

Hur som helst...någon förspilld tid blev det inte! Det blev i stället mycket träning för både Chili och Lussan som var så himla duktiga. Det var längesen vi tränade sist och de var superglada över att vara igång igen. Så positiva båda två! Jätteroligt!

Då vi lämnat aktiviteter som ger mest poäng så trodde jag inte att vi skulle komma så högt upp på listan för Årets arbetande hund så...gissa om jag blev glad då vi trots detta hamnade på delad fjärdeplats! Så kul! Duktiga Chili fick dela fjärdeplatsen med kompisen Ludde!


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page