top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

"Grånos"


Dog & People anordnar många kurser men har också sina temakvällar som är väldigt populära så de blir oftast väldigt snabbt fullbokade.

I höstas kom Lussan och jag med på kvällen med Cirkustema och hade en väldigt rolig och trevlig kväll på Dog&People.

Sen har det varit flera teman som jag varit intresserad av men vi har ej fått plats.

Denna kursen med tema Grånos...för den äldre hunden hade jag sett fram mot att gå med Milla.

Det kändes väldigt jobbigt att gå dit till en kväll som var tänkt för Milla och mig men...då jag tänkte att "vi är anmälda" och " Chili kan behöva en kul kväll med sin matte", så gick vi dit.

Förstås var det jobbigt i början men sen kom vi igång med våra små övningar.... och Chili hade så kul! Svansen gick hela tiden!

Så i slutändan kändes det ändå bra att vi gick.

Underbara Eva, som driver Dog&People ihop med sina döttrar har skrivit en bok om sorgen när man mist sin hund.

Efter en varm kram då jag kom, hämtade hon boken och gav mig.

Tårar rinner när man läser boken som är så fint skriven, men är skriven för att ge tröst och hjälpa till i sorgearbetet.

Dagen det var dags att ta farväl åt Milla tog vi med Lussan och Chili i bilen där de fick vänta när vi gick in med Milla.

Veterinären menade att det är olika åsikter om ifall det gör någon skillnad om de hundarna som blir kvar får hälsa på sin vän och se att hon är död innan man lämnar kliniken.

Just detta tar en av författarna till boken upp i ett inlägg

Vi valde att ta in Chili och Lussan, som fick gå runt i rummet och lukta och lukta på Milla som låg där och "sov" och det kändes som att de tog det väldigt naturligt...men ibland kändes det som att de inte såg Milla...att det inte var hon som låg där på fällen.

Vi har också fått hem Milla och det känns bra att ha henne hemma igen...även om det är i en urna. Hur konstig det än låter så känns det oroligt att inte ha riktigt grepp om kroppen...var är den nu? hur ligger hon nu? Man får väldigt konstiga funderingar.

Men nu är hon hemma! Vår älskade Milla!


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page