top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Tiden går fort


Det har varit intensiv tid senaste månaden.

I mars var det dags för årets revy, den tolfte i ordningen och Otto och jag har varit med i alla. Visst tar det mycket tid men såå himla kul det är. Vi är ett härligt gäng amatörer som har väldigt roligt ihop. Träningsveckan i Folkets hus hade vi med Lussan och hon klarade det med bravur. Även brandlarmet klarade hon utan att hetsa upp sig. Vi spelade sen 8 föreställningar.

I samband med revyn hade vi traditionsenligt släkt och vänner på besök, en väldigt trevlig tradition.

Nästa vecka träffas revygänget för genomgång och då ser vi också på filmen från revyn.

Vad gäller hundarna så har vi kommit igång med lite träning. Chili och jag åker varje vecka på vår lydnadsträning. Chili är pigg och glad så det är alltid roligt att träna med henne.

Till helgen är det dags för årets första arbetsprov. Vi överger då klass 3 och tänker i år satsa på championklassen, klass 4.

På lördag blir det inte många poäng. Vi ser det som en träning. Det är många nya och svåra moment att lära in och vi har inte kunnat träna många gånger pga all is och snö. Har helt enkelt inte kunnat ta mig ut från gården med allt material.

Det ska i alla fall bli jättekul att träffa dragfolket igen.

Ett gäng hundar med mattar och hussar kommer att campa här hos oss på gården.

För några veckor sen hade vi besök av Loffe. Såååå himla mysigt att få träffa honom och Lussan och han hade så kul ihop.

I måndags kom Louie och också Luva på besök. Underbart när valparna blir glada och känner igen oss. Full fart var det förstås på dem sen. Mycket lek och bus.

Hoppas snart få tillfälle att träffa Lasse också. Linus (Ludde) som bor i Danmark hoppas vi få träffa på försommaren.

Jag ska också försöka klämma in en valpträff här på vårkanten.

Underbart att få följa de små valparna som nu inte är så små längre.

Underbart också med våra underbara barnbarn.

Lilla Vera är nu redan 6 månader och Adrian fyller snart 5 år. De har nu varit i stugan i Jämtland över påsken. Det har gått alltför många dagar sen vi sågs men på söndag kommer de hit. Härligt! Här ett par foton som Jonas tagit, Vera på utflykt med pappa i skogen och Adrian som bygger snögrotta i Jämtland.


64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page