top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Dags för flytt


Nu är hon ensam valp kvar här i huset, Lilla Lussekatt som nu kallas Lussan

Här är alla valparna samlade omkring sin mor men...

Veckorna har gått otroligt fort och idag är valparna 9 veckor och endast en valp finns kvar här hemma.

På dagen en vecka sedan var valparna till veterinären för besiktning innan det var dags för flytt. Det var ett äventyr att ta sig dit, 6 vilda valpar på äventyr. Veterinären var förtjust i de små och de fick alla "ok-stämpel i rumpan". Ingen av valparna sa något vare sig vid vaccination eller chipmärkning. Veterinären la lite levergodis på bordet vilket de smaskade förtjust på och märkte inte något av vare sig spruta eller chip.

Sen blev det badning av valpar ...ren och fin ska man vara när nya familjerna kommer för att hämta.

Det var väl inte det absolut roligaste de varit med om men skötte sig bra.

Genomgående blev de dock lite trötta och frusna efter badet så då blev det att lindas in i varm filt och ligga i min famn och mysa...länge....tills värme och kraft kom tillbaka. Dessa mysstunder kändes så gott även för mig då jag snart skulle släppa de små. Även om man vet att valparna kommer till väldigt bra hem så är det vemodigt att de ska flytta.

Chili har varit en otroligt duktig mamma och har ej heller hunnit tröttna på dem. Man har sett på henne att hon har trivs med sina telningar springande runt benen och hon har verkligen skött om dem på bästa sätt.

Nu har hon lilla Lussan kvar här hemma men man ser på henne att hon ändå saknar de andra valparna, lilla gumman!

Först ut att flytta var Lax Lurifax som nu ska kallas för Louie. Han flyttar till sitt nya hem hos familjen Hansen i Anderstorp.

Ludde Lutfisk som nu kallas Linus flyttade ända till Danmark till Poul och Lotte och hunden Rosa.

Familjen Elgström är Lasses nya familj och de bor i Nora

Loffes matte och husse heter Anderz och Inger och i det hemmet finns också bernerkompisarna Estrella Karamelle och Kingen

AnnaKarin heter Luvas matte och de bor i Gnesta

Nu är det bara du och jag mamma säger Lussan...men vi har ju Milla också som gör vad hon kan för att uppfostra den lilla damen. Chili står för ompyssling och lek.


145 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page