top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

7-veckorsinlägget uteblev


Ja inlägget för valparna 7 veckor uteblev då jag blev sjuk. Har haft och har fortfarande feber och ont i kroppen sen dess och har inte haft mycket ork att författa något. Ja, i början hade jag knappt ork att gå ur sängen för att gosa med valparna och DET VAR JOBBIGT. De är snart stora och ska flytta till sina nya hem och jag vill hinna vara med dem så mycket som möjligt. De har ändå fått vara ute en hel del och underlaget växlar minsann, ibland snö, ibland blött gräs och regn.

Skönt att Otto är hemma så han kan ta hand om dem då inte jag kan. Igår mådde jag bättre så då hade jag tänkt åka och simma med Chili för första gången på lång tid. Det blev dock ändrade planer, jag började frysa rejält och tempen steg igen och orken försvann helt. det blev att inta lite piller och i alla fall försöka författa lite. Idag kändes det på em som jag var tillbaka till livet igen men till kvällen kom den igen...febern och den otroliga tröttheten! Men men ...i morgon är det nog bättre igen.

Hur som helst så har valparna fått varit ute en hel del och besök har de fått, av sådana som inte är särskilt rädda för smitta....och idag kom Ann-Sofie med godisleveransen.

Vi har börjat lite med halsband på men det tycker de inte är speciellt roligt...det kliar så förskräckligt men att sätta på koppel och sen promenera lite ändå har gått riktigt bra.

Chili fortsätter att leka med dem, det är härligt att se men Milla tycker fortfarande det är skönast att hålla sig lite på avstånd.

Förra helgen hade vi också mycket besök både hundvänner och släkt.

Jonas och Julia med Adrian och Vera och kusinbarnbarnet Saga var här över helgen.

Jätteroligt att ha dem här och Adrian tyckte det var spännande med valparna som växt sig så stora att han till och med försökte med att bygga en bana med konerna som han kämpade med att få med valparna i. Det gick väl så där!!

Bättre gick det att sköta plogbladet då han hjälpte Otto med snöplogningen.

Riktigt bra gick det också med tolkning på snowracer efter Blixten...ända till Blixten krängde i en glädjegalopp och sparkade sönder skakeln.

Jaja, kul var det i alla fall tyckte både Adrian, Blixten och jag.

I tisdags var vi till veterinären med Atlas och han var pigg och glad och överlycklig då han såg hinder i ridhuset.

Ville hellre dra till hindren än att springa på volt för att visa veterinären. Hur som helst, veterinären var nöjd med vad hon såg både då han sprang och vad hon såg på ultraljudet så...nu är det dags att jobba igång honom igen...så sakteliga!

Otto jobbar mycket med årets revy. det har varit en hel del träffar och jag har kunnat vara med på några...de som vi haft här hemma hos oss. Igår skulle det spelas in en musikvideo nere på Folkets hus men där hade inte jag någon ork till att vara med. Synd! Det hade varit kul att vara med och spexa lite men...

Hur som helst ska det bli jättekul med revy igen. Ifjol hade Håkan precis flyttat till Gotland och Fia skulle ut och resa så då blev det ett uppehåll men i år är det alltså dags igen...och gotlänningen kommer hem och är med! Så kul det ska bli!

Här en bild från träning hos oss vid ett tidigare tillfälle. Håkan var med via telefon!


169 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Juleritt

bottom of page