top of page
Sök
  • Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Det närmar sig...


Nu är det snart bara en vecka kvar tills det är dags för valpning. Man känner nu sparkar på Chilis mage...man kan sitta i evighet och mysa. Idag har jag klippt bort lite päls på magen så valparna ska få lättare att hitta till maten. Kloklippning och lite annat pyssel har vi också ägnat oss åt. Chili är inte lika glad i promenader nu...Det blir lite kortare och lugnare turer. Det är spännande nu...men nervöst!! 

Förra veckan fyllde Jonas 40år och vi firade med julbord på Öster Malma. Mycket gott och trevligt och lite annorlunda då där serveras mycket vilt. Bland annat kunde man äta rökt bäver! 

Flaggor var temat för presenterna. Flaggstången var dock fel tid att sätta upp nu så det får bli till våren. Tills dess får flaggandet ske med bordsflaggorna som också var en present och fick pryda bordet under kvällen. 

Gänget samlat vid kaffebordet 

Kaffet serverades i slottet

För övrigt flyter tiden på. Atlas känns fräsch och skrittrundorna går med sjumilakliv. Härligt! Blixten som för det mesta är med på släp får trava för att hänga med. 

Allt annat än fräsch har jag själv känt mig då jag varit förkyld i en vecka nu. Jag som aldrig brukar vara sjuk har känt mig riktigt hängig.  Hes och mycket hosta. Hoppas nu rösten håller för två kvällar på SOS. Lite orolig är jag då jag känner att rösten blir mer och mer ansträngd över dagen men...i morgon vänder det säkert! 😉


133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page